Är du nyfiken på trådar för ansiktslyft?

Ett vackert utseende är något många strävar efter. När åldern tar ut sin rätt och huden blir hängig så är det många som vill fixa till det. Med trådar för ansiktslyft slipper du stora ingrepp.

Vill du ha lite spänstigare hud? Känns det som att ditt ansikte behöver sig ett lyft? Det första många tänker på då är ofta kirurgiska ingrepp. Att lägga sig under kniven är dock inte något för alla. Det finns en rädsla att något ska gå fel eller att man ska få fula ärr. Man kan faktiskt göra ett ansiktslyft på ett mycket säkrare sätt idag. Istället för att göra ett stort ingrepp kan du använda trådar för ansiktslyft. Närmare bestämt kan en klinik använda det på dig.

Du slipper då tänka på allt som kan gå fel. Du är nämligen vaken under ansiktslyftet, men man lägger lokalbedövning. Faktumet att man är vaken är en bidragande orsak till att många känner sig väldigt trygga med proceduren. Det ska heller inte kännas eller göra ont för dig, tack vare lokalbedövningen.

Speciella trådar för ansiktslyft

Man använder sig av nål och en speciell tråd och stramar på så sätt upp huden. Tråden försvinner under huden efter ett tag. Tråden kommer inte att synas, för den lägger man i vävnaden under huden. När man gjort ett ansiktslyft med tråd kan man vänta sig ett resultat ganska direkt. Det blir tydligare ju mer svullnaden lägger sig. Resultatet kommer sedan att hålla i över två år.