Om oss

Är skönhet allt? Nej, definitivt inte – men det är ändå en stor del av vårt välmående. Att se bra ut och att känna sig vacker gör att vi också mår lite bättre inombords. Vi blir öppnare, vi blir piggare och vi tar fler initiativ i både vardag och i arbetslivet. Ser man bra ut så mår man bättre.

Även det motsatta fungerar: mår man bra inombords så avspeglas detta i utseendet. Vi ser piggare ut, vi får en annan lyster och inte sällan så syns också ett avsmittande leende över läpparna. Kan man förena ett inre välmående med ett perfekt yttre? Vår ambition är att ge nycklarna till detta.

Vi som skriver är samtliga verksamma inom skönhetsbranschen samt inom områden som rör hälsa – dietister och personliga tränare. Vi ska ge vår samlade kunskap till dig som läsare och vi hoppas – och tror! – att vi kommer att göra skillnad för dig. Genom att samla tips om allt från make-up vidare till träning och olika recept så vill vi erbjuda en fulländad sida för att du ska må bättre.

Det finns vissa orosmoln att ta hänsyn till i vår tid. Vi stressar mer än någonsin och både depressioner och ångest ökar markant i vårt land. Detta samtidigt som vi rör oss mindre och blir allt fetare. Vi skapar onda cirklar för oss själva och genom att vi hela tiden håller oss uppkopplade så minimerar vi vilan som våra hjärnor behöver. Kan vi bryta dessa negativa mönster? Vi ska göra vårt bästa för att bidra till detta och till att skapa en lite mer hälsosam vardag för dig.

Vi kommer även att skriva om skönhetsingrepp, behandlingar och olika operationer. Vi, tvärtemot många andra, ser inte detta som ett problem. Det finns givetvis risker – och dessa kommer vi att skriva om – men det finns också positiva sidor som sällan blir belysta. Vi vill uppmuntra folk att våga ta steget. Vill man operera sig i syfte att se bättre ut – varför inte? Målet är att ge dig tillräckligt med information om vad varje behandling innebär, vilka risker som finns och vad du ska tänka på. Som sagt, det handlar om att du ska må bra och att du ska vara stolt över hur du ser ut. Välkommen!