Frisör Kungsholmen – välj en som förstår dig

Hur väljer man frisör på Kungsholmen? Få saker kan säga så mycket om en människa som dennes frisyr. På gott och ont. Rätt frisyr på rätt ansiktsform skapar en snygg helhet som framhäver de fina dragen som varje människa har. Det motsatta kan leda till att man ser sjavig och lite ovårdad ut. Att välja rätt frisör på Kungsholmen gör skillnad. Men, hur väljer man?

Att välja en frisörsalong på Kungsholmen och att välja en frisyr som passar hör ihop. De flesta har någon gång fastnat i fällan där man blir klippt i en frisyr som inte alls passar. Det kan vara för kort, det kan vara en konstig klippning eller kanske en lugg. Fint på vissa – men på andra kan det vara rent förödande. Vi gör misstag och drar lärdom av dessa. Att välja frisör på Kungsholmen bygger till mångt och mycket på detta: du ska välja en frisör som A) är modern B) passar dig och C) som är klippt med en professionell hand.

Hitta en frisör på Kungsholmen som lyssnar på dig

Det många upplever är att man blir påtvingade en modern frisyr bara för att en frisör vill visa sig lite på den styva linan. En sådan frisör gör sig i många fall bättre som en ren stylist. Det handlar om att möta kundens önskemål och om att hitta en kompromiss mellan det mer moderna och det klassiska – som kunden ofta vill ha. Det är ett utmärkande drag som finns hos skickliga yrkesutövare. Man lägger bort den egna prestigen och jobbar för kunden. Varje hjässa som dyker upp är ingen palett att testa nya klippningar på. Inser en frisör på Kungsholmen detta – ja, då är det ofta en så kallad keeper.

Kort sagt och sammanfattningsvis: din frisör har det yttersta ansvaret för att klippa dig eller för att styla ditt hår. Men, det ska också ske på dina villkor. Du ska ha det sista ordet och du ska definitivt vara med och bestämma hur frisören ska klippa dig. Det är givet – men det är tyvärr långt ifrån sanningen hos vissa frisörsalonger i Stockholm. Där klipper man fram sin egen förträfflighet snarare än att arbeta på kundens villkor.

Publicerat den
Kategoriserat som Skönhet